I vår butik finner ni foder för både friska och sjuka hundar, katter och kaniner. Vi har flera olika märken att välja mellan och vår personal hjälper er hitta rätt foder till just ert djur.

Förutom foder har vi andra produkter som kan var till hjälp vid behandling eller förebyggande vid sjukdom samt en mängd leksaker och annat smått och gott. Just nu hittar ni även färdiga julklappar till hund och katt till förmånliga priser!

Royal Canin

Royal Canin har ett brett utbud av foder för både friska och sjuka hundar och katter. Deras foder är anpassade efter ras, storlek och ffa behov vid olika sjukdomar. Vi har ett brett utbud av deras foder för sjuka hundar och katter. Läs mer på deras hemsida https://www.royalcanin.com/se

Monster

Monster har foder till hund och katt. Deras foder har kött/fisk som främsta proteinkälla och är tillverkat utan vete (glutenfritt). Deras foder är kända för sin goda smak och recepten är framtagna i Sverige och tillverkade av noggrant utvalda ingredienser. Läs mer på deras hemsida https://www.monsterpetfood.com/

Övriga fodermärken

Vi har ett litet sortiment av foder från Brit, Specific, Eucanuba och Acana. Hittar du inte det du söker kan vi beställa hem det åt dig!

Övriga produkter

Förutom foder finner ni en mängd andra produkter i vår butik. Där finns allt från schampon och öronrengöring till fodertillskott vid olika sjukdomar och leksaker. Har ditt djur varit hos oss på behandling och din veterinär har rekommenderat en produkt så finner ni den i vår butik!

Kaninhörna

Vi har även en lite del av vår butik som är anpassad för kaniner. Där finns bland annat hö och annan gott samt spån och övriga produkter som kan vara bra att ha när man är lycklig ägare till en kanin!

Öppettider

Måndag – Tisdag   8 – 17

Onsdag   8 – 18

Torsdag – Fredag   8 – 17

Tel: 08 – 591 140 40